Vårt eget paradis

Lilla Hårsabäck Gård ligger idylliskt strax utanför Våxtorp, södra Halland, längs en snirklig landsväg. Den modernare gården byggdes av Nils & Johanna Svensson år 1875 och har fram till 2008 gått i samma familjs ägo i generationer. Medan gården i sig har anor redan tillbaka till 1600-talet.

 Hit hittade Alexander Malmnäs med maken Philip Randvall våren 2008 efter en tids letande av gård. Deras ambition var att satsa på mjölk-kor och det blev det under hela 7år. De byggde upp en besättning om som mest ca 70 års-kor plus rekrytering. Idag består gårdens djur av am-kor, grisar samt en fårbesättning av rasen Oxford Down,  några höns, katter samt charmiga Westien Lucas!

Alexander är född i Katrineholm och uppvuxen utanför Falkenberg. Han har alltid arbetat med mode/inredning/blommor sedan han gick ut skolan. Inredningsintresset har alltid funnits där. De flesta i hans familj har ett starkt intresse som tydligt smittat av sig.

Han minns sena kvällar redan i 10års åldern då han och hans mor glatt möblerade om i hela huset!

 Alexander har studerat allt från trädgård, fastighets-mäkleri till heminredning och det är enligt han själv riktigt bra erfarenheter i kombination med varandra.

”-Man skapar sitt eget paradis så därför finns det all anledning till att göra det extra magiskt och vackert!”

Philip som är född Österlen-bo är uppvuxen på landet utanför Sjöbo med en gedigen lantbruksbakgrund. Även han har sedan barnsben fått intresset stärkt av familj som drivit lantbruk i den skånska myllan. Han har arbetat på olika ställen varav Övedsklosters Gods kan nämnas som en utav dem. Det var hans brinnande intresse för mjölk-kor som fick paret att satsa på att köpa gården 2008.

2014 slogs så portarna upp till Malmnäs Möbler & Interiör. En butik som kom till att fyllas av Alexanders stora passion för heminredning. Där har han helhjärtat satsat på vackra ting som förgyller alla delar av hemmet. Känslan i butiken kan beskrivas som tidlöst klassiskt!

Själv tycker Alexander att den bästa kombinationen uppnås av att blanda gammalt och nytt, för att skapa känslan av ett personligt inrett hem! ”-Man skapar sitt eget paradis, så därför finns det all anledning till att göra det extra magiskt och vackert!” Inspiration hämtas från parets resor världen över och likaså på mässbesök och givetvis givande kundbesök.

De önskar alla hjärtligt välkoma att besöka dem i deras idyll!